Tuesday, August 29, 2023

ΕΛΕΟΣ!!!

 ΕΛΕΟΣ!!! Το Επιτελικό Κράτος θα μας αποτελειώσει...!

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στον Έβρο υπό την προεδρία του Υφυπουργού Πολιτικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κου Τριαντόπουλου και έβγαλαν έξω από τη συνεδρίαση τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Στο μεταξύ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος συντονίζει τη δασοπυρόσβεση!

Πέρυσι μοριοδότησαν για τις προσλήψεις στην Ειδική ΜΟνάδα Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) τους πτυχιούχους Βατραχανθρώπους και Αλεξιπτωτιστές και όχι τους πιστοποιημένους στη δασοπυρόσβεση Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας!

Μην απορείτε γιατί καιγόμαστε ή γιατί οι Χούλιγκανς Κροάτες έφτασαν ανενόχλητοι στην Αθήνα....και να σου λέει ο Υπουργός ότι δεν κάνει αυτός σχέδια....!

Στη διαχείριση των κρίσεων συμμετέχουν οι κρατικοί λειτουργοί υπό την προεδρία και εποπτεία των πολιτικών προϊσταμενων τους!

Ο νόμος 3013/02 αλλά και ο νόμος 4662/20 (Νόμος Χαρδαλιά) το αναφέρουν, για να μη λέει ο καθένας τους ότι του κατέβει! ΕΛΕΟΣ!!!




Κωνσταντίνος Κοκολάκης

No comments:

Post a Comment

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ